Oletko unohtanut käyttäjätunnuksesi tai tarvitsetko toisen wilma tunnuksen perheeseen (lue koko tiedote)

Saatte avainkoodin huoltajan käyttäjätunnuksen tekemiseen oppilaitoksen koulusihteeriltä.

Jos sinulla on jo käyttäjätunnus wilmaan mutta et muista sitä ota yhteys oppilaitokseen koulusihteeriin.

Oletko unohtanut salasanan
Jos käyttäjätunnuksesi on sähköpostimuotoa oleva käyttäjätunnus ja olet unohtanut salasanan voit tilata uuden salasanan linkin "Unohditko salasanasi" kautta.

Jos käyttäjätunnuksesi on vanhanmallinen sukunimi.etunimi muotoinen käyttäjätunnus tulee sinun tilata uusi salasana oppilaitoksen koulusihteeriltä.

Tarvotsettelo perheeseen wilma tunnuksen molemmille huoltajille
Kun tarvitsette perheeseen oman wilma käyttäjätunnuksen molemmille huoltajille erikseen, ole yhteydessä oppilaitoksen koulusihteeriin.